Vrijwilliger gezocht

Vrijwilliger worden?

 

Wil je ook iets betekenen voor je mede zendamateurs of luisteramateurs?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken mensen die het leuk vinden om beginnende of gevorderde zendamateurs willen begeleiden in het behalen van hun gewenste certificaten.

Dan denken we dus aan de Novice, Full en CW trainingen. De begeleiding van deze cursisten kan op verschillende manieren zoals gewenst is. Mogelijk via mail communicatie of via teamspeak.

Maar niet alleen daarin zoeken wij mensen. Wij zoeken ook vrijwilligers die willen helpen met het meehelpen aan promotie bij bijvoorbeeld beurzen, presentaties en lezingen.

Ook zoeken we mensen die het leuk vinden om actief te kunnen zijn op onze teamspeak server. Dan spreken we over het begeleiden van installatie of het registreren van nieuwe bezoekers aldaar.

Wel willen we erop wijzen dat vrijwilligers niet vrijblijvend is. Maar het is een leuk team die elkaar op alle manieren helpt en ondersteunt. Lijkt het je leuk om wat te betekenen voor je mede amateurs dan is dit zeker een leuke kans! je kan je aanmelding hiervoor sturen naar het bestuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Alvast van harte welkom bij ons team!

73 Support team DLZA

Search