DLZA Team

De doelstelling van Stiching DLZA:

Vanaf het eerste uur was de doelstelling duidelijk en simpel. Meer radio zendamateurs op de amateur-banden. De leeromgeving met alle bijbehorende informatie gratis aanbieden. Het is niet belangrijk of de deelnemer wel of niet lid is van welke amateur vereniging ook.

De DLZA-cursussen (N)ovice, (F)ull, en CW is mede tot stand gekomen dankzij de inbreng van ondertussen vele personen die hun kennis en ervaring graag wilde toevoegen.

 

Stichting DLZA Bestuur

Voorzitter Berrie Sleijster PD8B Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Marcel de Jong PD3M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Eline Kleibrink PH4E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Stichting DLZA cursus begeleiders

Eline  Novice PH4E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sipke Novice & Full PA0SIP Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rico Full & CW PA3BVK Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arie Full PA3A Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ljibbe CW PA3FPE Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Support Team (voor uw vragen over Teamspeak etc)

PA1TAS (Paul) PB2Z  (Barbara) PD1LBG (Bert)
PD3M (Marcel)  Vacature Vacature

 

De personen die er op enige manier aan meewerkte zijn:

Willem PA3GWA Ad PD1AD 
Gaatzen PE1POV  Marian PD7MAR
Sipke PA0SIP Edwin PD1EVL 
Vincent PA3VIN  Berrie PD8B 
Rudi PA9C Gert PA2LO
Tjalling PA0GHZ Henk PA2JHB
Tony PD7DIG Bert PD1LBG 
Frans PA0FVE Jan PA4JAN 
Ruud PF0RD Arie PA3A
Ben PD0PDB  Rico PA3BVK
Barbara PB2Z Eline PH4E
Paul PA1TAS Harm PD2HVS

 

Hun bijdragen:

Hun bijdragen kan variëren van het maken van plaatjes geluidjes of foto materiaal. Het kan gaan om cursisten begeleiders of lesstof makers. Veelal gaat het om zendamateurs die hun kennis en ervaring graag in de DLZA-cursus terugzien zodat elke cursist er zijn voordeel van heeft. Sommige gaven al eerder opleiding in hun eigen regio of afdeling en delen van het destijds gebruikte materiaal vinden we ook in deze DLZA-cursus terug. Het DLZA-Team wordt al langer gesteund door een grote groep ICT deskundige die vrijwillig voor vele zaken achter de schermen meer dan hun steentje hebben bijgedragen die nog steeds voort duurt.

Mocht je interesse gewekt zijn om de DLZA te willen steunen, dan kan dit natuurlijk altijd! Meld je via onze Teamspeak server of stuur je motivatie naar het bestuur van de DLZA (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) . Dit kun je doen door een mailtje naar het bestuur te sturen!

 

Last but not least:

De server ruimtes voor de verschillende zaken, website’s, TeamSpeak, DLZA, helpdesk support systeem enz enz... wordt beschikbaar gesteld door Berica.nl Berica.nl is een hoster met meerdere jaren ervaring op zowel hosting en website building. Ook beheren ze de SEO (vindbaarheid voor google etc) voor de klanten. Ervaren programmeurs voor maatwerk. Bij Berica staat direct contact voorop. Geen inbel nummers voor hulp voor uw site maar directe GSM nummers van het dienstdoende support Zij bieden zowel domein registratie alle mogelijke extensies (.com .net .nl etc). Met ons installatie pakketten kunt u in een paar muisklikken een complete webpagina opzetten. Enz.. enz...Voor alle genoemde, namens het DLZA-Team onze hartelijke dank. 

 

© 2018 - Stichting DLZA

 

Search