Afspraken

 

Goede afspraken maakt goede vrienden, daarom hieronder onze huisregels en afspraken.

 

Het borgbedrag:

Je betaald een borg bedrag bij ons. Wij hebben dit moeten doen i.v.m. spook aanmeldingen. Er komt best wel wat werk bij kijken bij mensen die zich aanmelden. En door het borg bedrag weten we dat je serieus geïnteresseerd bent in onze cursus. Je dient zelf dit borg bedrag zelf terug te vragen bij ons. Dit kun je doen door je uitslag formulier van de stichting radio examen aan ons te mailen. Bij dit mailtje vermeld je je gegevens die bij ons bekend zijn. En natuurlijk het rekening nummer waar het naar toe moet. Ivm de kosten die de bank aan ons berekent zijn we wel genoodzaakt deze te verrekenen met de borg terug betaling. De kosten zijn voor ons 40 cent per transactie. Hierom storten wij je dan 9,20 Euro terug naar je rekening. Wij hopen op begrip hierop.

Teruggave van je borg bedrag gebeurt alleen als je deel genomen hebt aan het examen van de Stichting Radio Examen (SRE). Uw borgbedrag dient na uw examen binnen een half jaar terug gevraagd te worden. Hierna wordt dit borgbedrag automatisch een donatie. Ook hier hebben we de gegevens voor nodig dat je deelgenomen hebt. Stuur dus even bij je aanvraag even een kopie van je pasje of het certificaat van het Agentschap Telecom. Bij teruggave van je borg storten wij alleen terug naar het nummer waar je het mee gestort hebt. Mocht dit onverhoopt veranderd zijn neem dan even persoonlijk contact met ons op. Dit kan via ons email adres of telefoonnummer.  Bij andere redenen ligt het besluit bij het bestuur of er terug gave zal volgen.

 

Parkeerbeleid:

Als je bij ons na een lange tijd niet ingelogd bent geweest (> 6 maanden) word je geparkeerd. Na een jaar wordt je automatisch verwijderd. Mocht het zo zijn dat je goede redenen hebt waarom je tijdelijk niet kunt deelnemen aan de cursus meld dit dan aan ons. Hiermee voorkom je de automatische verwijdering uit de cursus. Er volgt geen terug gave van je borgbedrag bij verwijdering of parkeren.

De cursusduur is in principe maximaal 30 maanden, als je langer nodig hebt kun je nogmaals 30 maanden de tijd krijgen. Als je deze extra cursusduur nodig hebt, laat dat ons dan ruim voor het verlopen van de 30 maanden cursusduur weten.

Na 1 jaar niet te zijn ingelogd vervalt je borgbedrag en wordt deze automatisch omgezet in een donatie. Na deze periode kun je het borgbedrag dus niet terug vragen. Uitzonderingen op deze regel worden besloten door het bestuur. 

 

Teamspeak:

Op onze Teamspeak server zijn ook een aantal regeltjes. Regeltjes die je na kunt lezen in de lobby aldaar. Deze regels omschrijven de aanmelding, registratie en gedragsregels.

 

Doneren?:

Indien je aangeeft een bedrag te willen doneren dan wordt dit natuurlijk erg gewaardeerd! Je donatie wordt gebruikt om de kosten van onze materialen, domeinhosting, serverbeheer en dergelijke te kunnen dragen. De DLZA wordt helemaal geregeld en beheerd door vrijwilligers. De DLZA zal nooit een commerciële inslag of bedoeling hebben. Dit is via onze statuten ook geregeld. Echter betekent het natuurlijk dat de kosten die er zijn voor de hosting, examen bezoeken, materialen, etc. Ook pretenderen we bij genoeg interesse 1x per jaar een velddag/weekend te organiseren. Deze kosten daarvoor worden ook uit deze donaties voldaan. gedragen moeten worden van onze donaties. Zonder donaties kan de DLZA niet bestaan. 
Een donatie bedrag kan niet worden geretourneerd.

 

Lesmateriaal: 

Ons lesmateriaal is geschreven door mede amateurs. Voor en door zendamateurs zoals ons motto ook is! Echter is dit lesmateriaal wel beschermd en zitten hier copyrights op. Dit betekent dat dit materiaal niet door derden gebruikt mag worden zonder schriftelijke overeenkomst uitgegeven door de stichting DLZA. Schrijf je voor de stichting lesmateriaal dan vervallen je eigendomsrechten als je deze overdraagt aan de stichting. Of je de lessen mag uitprinten? Of gebruiken voor je zelf? Ja dat is toegestaan.
Als jij onze cursus gebruikt puur voor alleen jezelf mag je het natuurlijk uitprinten. Het uitgeven of vermenigvuldigen hiervan is natuurlijk niet toegestaan en alleen voorbehouden aan de Stichting DLZA. 

 

Afwijkende zaken:

Natuurlijk kunnen wij niet alles op papier zetten qua regels. Dan krijg je een hele lijst met allerlei wettelijke teksten. Wij hebben in onze statuten van de stichting omschreven dat in alle zaken een afwijkende beslissing genomen kan worden door het bestuur van de Stichting DLZA.
Door het inschrijven en betalen van onze borg/donatie gaat u met bovenstaande automatisch akkoord. 

 

© 2014/2017 - Stichting DLZA

 

Search