Tot Slot

Tot slot van deze website:

Deze DLZA-Cursus zal voortdurend verder aangepast en verbeterd worden door de lesmakers. De vragen uit de laatste examens worden steeds door de lesstof heen geweven om de cursus helemaal up-to-date te houden. 
Het DLZA-team weet nooit van te voren wat de volgende vragen zijn voor de nieuwe examens, we hebben ondertussen wel een redelijk goed vermoeden welke vragen gesteld gaan worden. Indien nodig zullen we aan deze nieuwe onderwerpen extra aandacht besteden zodat elke cursist goed voorbereid naar het examen gaat. De DLZA cursus is voor iedereen beschikbaar ook voor mindervalide en dat men een goede kans maakt om te slagen voor het N of F examen.

Stichting Radio Examens plaatste al eerder de oproep dat het voor de amateurs-clubs hoe dan ook van belang is dat de afdelingen zorg dragen voor goede opleidingsfaciliteiten. Een afdeling kan daarbij ook samenwerken met de DLZA, de Digitale Leeromgeving Zend Amateurs.

Verschillende DLZA-Team leden zijn ook lid van deze amateur clubs, elke radio geïnteresseerde is welkom bij de DLZA en hierbij maakt het niet uit of deze ook lid is van de VERON, VRZA of welke amateurclub ook.

  

 

Search